inner left

Dobrodošli na stranicu ureda Genealozi d.o.o

Ured Genealozi d.o.o. osnovan je s namjerom istraživanja obiteljskih povijesti, povijesti pojedinaca i potrage za lokacijama i identitetima nasljednika s ciljem pomoći u raznim pravnim potraživanja u domaćim i inozemnim ostavinskim postupcima.

Naša potraga dovodi nas u kontakte s odvjetnicima, javnim bilježnicima, općinskim sudovima i crkvenim i gradskim arhivima, najčešće u procesu prikupljanja dokumentacije potrebne za polaganjem zahtjeva na ostavine ili nasljedstva.
Pomoć možemo pružiti i bankama i drugim financijskim institucijama u njihovim potragama za vlasnicima ili nasljednicima vlasnika neaktivnih računa.

Genealozi d.o.o. pružaju usluge istraživanja na području Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije, no također surađujemo s genealoškim tvrtkama u emigracijskim i imigracijskim državama, kako bismo našim klijentima pružili najbolju i najtočniju uslugu.

Stojimo Vam na raspolaganju i u Vašoj potrazi za članovima obitelji s kojima ste izgubili kontakt te u pronalaženju rodbine u emigracijskim zemljama. Također nudimo usluge izrade Vašeg obiteljskog stabla.
Ako niste odvjetnik, javni bilježnik ili predstavnik banke, a Genealozi d.o.o. su Vas kontaktirali,  to znači da postoji mogućnost da imate pravo na nasljedstvo ili ostavinu za koju možda niste ni znali.

Nadamo se da će Vam ove stranice pružiti dodatan uvid u našu djelatnost i našu misiju, a ta je da naša potraga za Vama i u Vaše ime će završiti pozitivnim rezultatom.

S poštovanjem,

Genealozi d.o.o.


Genealozi d.o.o  je dio  historiker logo 1Naš promotivni materijal
DOWNLOAD