inner left

ДОБРО ДОШЛИ НА СТРАНИЦУ GENEALOZI D.O.O

Добро дошли на страницу Genealozi d.o.o
- Проналажење наследника, истраживање породичних историја
и прибављање документације у Хрватској, Словенији, Босни и Херцеговини и Црној Гори.

Компанија Genealozi d.o.o. је настала у циљу истраживања породичних историја, историја појединаца и потраге за локацијама и идентитетима наследника, како бисмо помогли у разним правним потраживањима за домаће и стране оставине.

Наше истраживање  нас доводи у контакт са правницима, јавним бележницима, општинским судовима и црквеним и градским архивима, најчешће у процесу прикупљања документације потребне за подношење захтева за оставину или наследство.
Помоћ можемо пружити и банкама и другим финансијским институцијама у њиховим потрагама за власницима или наследницима власника неактивних рачуна.
Genealozi d.o.o. истражују на подручју Хрватске, Србије, Словеније и Босне и Херцеговине, а такође сарађујемо са неколико генеалошких и оставинских компанија у емиграцијским и имиграцијским државама како бисмо нашим клијентима пружили најбољу и најтачнију услугу.
Стојимо Вам на располагању и у Вашој потрази за члановима породице са којима сте изгубили контакт, проналажењу родбине у емиграцијским земљама као и израдом Вашег породичног стабла.
Ако нисте правник, јавни бележник или представник банке, а Genealozi d.o.o. су Вас контактирали, то значи да постоји могућност да имате право на наследство или оставину за коју можда нисте ни знали.
Надамо се да ће Вам ове странице пружити додатан увид у наше делатности и нашу мисију, као и да ће наша истрага уродити плодом.
С поштовањем,
Genealozi d.o.o.


наш промо материјал - довнлоад